-->

Idag blev det officiellt att Olly Murs kommer till Ullevi tillsammans med Robbie Williams den 20 juli. Robbie har valt Olly som förband till den kommande Europaturnén och det är ju sannerligen ett flott uppdrag.

Grattis till förbandsjobbet, Olly Murs!

Just nu gör Olly stor succé med sin singel “Troublemaker” och den videon kan du kika på nedan. Lyssna gärna in nya albumet “Right Place Right Time” här: Olly Murs – Right Place Right Time

YouTube Preview Image

Vi ser fram emot konserten i sommar, Robbie och Olly!

/ninath

Superstjärnan med den stora rösten, Christina Aguilera är tillbaka med nya fantastiska singeln “Your Body”. Låten finns ute digitalt världen över just nu och givetvis finns den att lyssna på via Spotify: Christina Aguilera – Your Body

Nedan kan du kika på den snygga videon till “Your Body” – snygga Christina, snygga färger och en galen story! Den 14 november släpps Aguileras nya album “Lotus” och det kan du läsa mer om HÄR!

YouTube Preview Image

Christina Aguilera är också i full gång att lansera sin nya parfym Red Sin och den kan du vinna här på Spotlife genom vår enkla tävling! Skicka ett mail där du skriver max 3 meningar om varför du just är sugen på en flaska Red Sin och du har chans att vinna. Skicka in din motivering senast onsdag 24 oktober till e-mailadressen info.sweden@sonymusic.com

LYCKA TILL!

/Team Christina Aguilera på Sony Music

Christina Aguilera har levererat en riktigt snygg video till nya singeln “Your Body“. Aguilera själv ser fantastisk ut (inte alla som passar i lila lockigt hår…) och videon går i snygga pastellfärger och handlingen är lite lagom galen. Kolla in nya videon till “Your Body” och se fram emot ett nytt fantastiskt album med Christina som släpps i november.

Nya singeln “Your Body” på Spotify: Christina Aguilera – Your Body

YouTube Preview Image

http://www.christinaaguilera.com/se/home

/ninath

Många unga hjärtan i Sverige bankar extra hårt för en speciell sak – succébandet One Direction från England och Irland. En dröm för många fans går nu i uppfyllelse när bandet nu kommer till X Factor Sverige för ett exklusivt TV-framträdande.

“We are really excited to be performing on X Factor Sweden later this year and look forward to seeing all our Swedish fans again soon” säger One Directions Liam Payne.

One Direction bildades av Simon Cowell 2010 i musikprogrammet X Factor UK. Sedan dess har de erövrat världens topplistor och är nu en av världens absolut mest populära musikakter.

TV4 och Sony Music kan nu berätta den oerhört glädjande nyheten att One Direction kommer till en av X Factor Sveriges livesändningar i höst för att uppträda – något som många fans hoppats på och drömt om.

Uppträdandet blir det första TV-framträdandet i nordisk TV och det exakta datumet för bandets besök i svenska X Factor kommer att kommuniceras inom kort.

När bandet senast bandet besökte Sverige var det för att spela in musik till kommande albumet ”Take Me Home”. Tusentals fans samlades utanför studion för att få chans att träffa bandmedlemmarna Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan och Harry Styles, eller åtminstone få en skymt av dem – ett engagemang som sällan skådats sedan Beatles glansdagar.

Nu på fredags den 28 september släpps nya singeln “Live While We’re Young” digitalt i Sverige och den 9 november släpps nya albumet “Take Me Home”.

#1DtoXfactorSE

Läs mer på killarnas svenska hemsida: www.onedirectionmusic.com/se/home

YouTube Preview Image

 

Christina Aguilera är TILLBAKA! Nu bjuder hon in oss alla till Twitter-party på onsdag 12 september där hon kommer att svara på fansen frågor. Använd ‘hashtaggen’ #YourBody på Twitter och låt frågorna flöda till en av de största rösterna genom tiderna – Miss Christina Aguilera!

http://www.christinaaguilera.com

/ninath

I morse höll TV4 en pressvisning av X Factor Sveriges första avsnitt som har stor premiär på söndag 20:00. Vi som var på plats i morse på Rigoletto fick se ett fantastiskt första avsnitt av hösten stora TV-underhållning. Jag visste inte riktigt vad som var att vänta – men jag blev mycket positivt överraskad av programmet. Kolla du med – söndag 20:00 smäller det.

Gå in och bekanta dig med programmet här i väntan på premiären!

/ninath