-->

Onsdagen den 8:e Februari bjuder OnePiece in till ett storslaget event på Café Opera.

OnePiece bjuder in dig till årets bästa afterski på Café Opera. Alla som kommer klädda i en original OnePiece får fri entré.

Dörrarna slås upp kl 22.00 och give-aways för 150.000 :- kommer delas ut! Se nedan:

-200 första besökarna får en välkomstdrink – After ski style!
-150 OnePiece™ winter headbands
-50 OnePiece™ jumpsuit
-10 Gore-Tex OnePice™ ski suits
-150 första besökarna får en goodiebag
-50 VIP goodiebags

Missa inte årets bästa afterski – och var där i tid, det kommer bli fullsatt!

Universal Music, Telia, Tunigo, Fredrikas.se och PURE presenterade ett Lady Gaga Born This Way pre-listening bloggmingel på PURE med en exklusiv förhandslyssning av Lady Gagas nya album “Born This Way” som släpps 23 maj.

Housedivan Therese flögs in från London och framförde ett unikt Lady Gaga-nummer specialgjort enbart för denna kväll. Makeupartister från Oriflame fanns på plats, och Kiss fixade naglar i bästa Lady Gaga-stil.

Temat för kvällen var “Born This Way”. Under kvällen presenterades även Tunigo, en nya musikdestination i mobilen som gör Spotify ännu bättre!

Eventet arrangerades av: Fredrika Johnson i samarbete med Universal Music.

[nggallery id=19]

Denise Lopez och Jennifer Lopez

Ikväll har, som vi berättat tidigare, Nikki Shaguelle tillsammans med Spotlife en skön kväll med bloggmingel och Fashion Show på Collage Sthlm.

Det blir full fart med bland annat Pernilla Wahlgren som modell, Troja Television på plats och ATLAS som spelar för oss. SWEDISH ANGELS har exklusivt för Nikki Shaguelle producerat CATWALK mixen.

Välkomna!

Spotlife och Perfect WWW Concept arrangerar vårens hetaste bloggmingel på fredag. Det blir självklart rikligt med goodiebags och framförallt kommer det bli en riktigt cool modevisning med inspiration från  Rodebjer, Minimarket, DAGMAR och Nikki Shaguelle.
Först kommer det visas sommarmode och därefter fantastiska underkläder från Nikki Shaguelle.

 

Sommarmodet är stylat och ihopsatt av Malin Bauman från butiken Vilda Hilda och underkläderna i sann Nikki Shaguelle anda.
Fashionshowen till ära står Swedish Angels för mixen och i anslutning kommer ATLAS att uppträda men nya låtar och en hyllning till alla underbara svenska kvinnor.
Lyxiga ekologiska skönhetsserierna Phenomé och Madara finns på plats och som om inte det vore nog kommer vi ha en fotostudio. Så om du är sugen på nya bilder är det läge att piffa lite extra inför fredagen.

 

Om du vill komma på bloggminglet maila info@nikkishaguelle.com så har du chans att få en plats på gästlistan i mån av plats.

 

[monoslideshow id=17 w=700 h=1000]

 

Minna som driver Mode & Livsstilsbloggen – Spanbloggen.se – har lagt ribban för hur en riktigt bra Tjejfest
ska vara, och har genom sin eget koncept, skapat en fantastisk tjejkväll som senast delade ut vinster för
över 100.000 kr!!
En tjejfest som innehåller allt som tjejer älskar – modeshow, skönhetstips, goda drycker, härligt mingel och
lyxiga vinster.
Allt förpackat i en exklusiv kväll som har namnet den förtjänar – The Perfect Party!

Allt började i Halmstad men konceptet har blivit så efterfrågat så i år tog hon med sig sina sponsorer och kunskap och arrangerade även en fest i Uddevalla och den 6:e maj kommer den till Linköping.

Den 19 Mars är Münchenbryggeriet The place to be. Sebastian Ingrosso från Swedish house mafia kommer att vara på plats och det blir sällan en tråkig kväll med Ingrosso i närheten. Biljetterna är redan slutsålda men om ni redan haffat en kan ni räkna med en kväll i världsklass!

Spana in Ingrossos hemsida här för att boka in nästa spelning!