Persikofärgad klänning, Bikbok,
Emmi: På senaste tiden har jag fastnat för 50-tals klänningar med hög skärning, och tycker därför att det är kul att budgetkedjorna satsar på just dessa modellerna. Jag gillar själva attityden med klänningen men det är något som fattas eller som borde ändras för att den ska falla mig helt i smak.
Emma: Älskar blommorna vid kragen på klänningen men något säger mig att klänningen inte kommer imponera på mig när jag väl ser den i verkligheten. Känns lite som att den inte ens kommer sitta åt bra på kroppen.

Svarta slingbacks, Din sko,
Emmi: Ser ut som ett par skor från det sena 80-talet. Här har vi ett tydligt exempel på när trender och mode går för långt. Det här är inte snyggt. Den enda personen jag kan se vara helt okej-snygg i skorna är designern Ann-Sofie Back.
Emma: Ärligt talat, vem har på sig ett par sådana skor? Om det finns en modepolis borde denne agera NU! Har aldrig sett ett par hemskare skor, och då har jag sett ganska många under min korta livstid.

Brun mockakjol, H&M,
Emmi: Så länge jag kan minnas har jag alltid haft en tendens att ha svårt för mocka. Däremot är detta ett snyggt budgetalternativ men det finns något som inte funkar. Volangerna, guldknapparna eller färgen?
Emma: Gillar faktumet att det är en brun mockakjol, men inte så mycket mer än så, känner jag. Kjolen matchas med en blå skjorta och ett par loafers för den ultimata Ralph Lauren/Western looken som många eftersträvar just nu.

 

Läs Emmas blogg här.

 

Av: Emmi Grundström
http://www.emmismode.blogg.se

Jag heter Emmi Grundström och jobbar som frilansande modeskribent. Här på Spotlife är det jag som gör Modeplock, spännande mini-intervjuer med modeprofiler och Analys-kläder. Kontakta mig: emmi.grundstrom@gmail.com