Det här är jag för någon vecka sen eller två

I dag debuterar jag som krönikör. Om jag är nervös? Nej inte speciellt. Jag har bloggat sedan 2006 så att lägga ut sig själv för allmän beskådning på nätet är ingen big deal. Vad ska man skriva i sin första krönika? Att presentera sig lite kort är nog en bra början?

Charlotte heter jag och det känns som om att jag är en inventarie här på Spotlife. Sedan ett par år tillbaka är jag inte bara bloggare för världens bästa nätverk utan även chefredaktör. Jag styr innehållet här med en järnhand. Gör man inte som jag säger, ja då blir det inte roligt. Hoppas ni förstår att vissa saker skrivs med ironi?

Fyller 30 år i september, bor i ett hus med min fästman och våra tre kissekatter som är våra bebisar. Driver två drop in solarium, har ett eget klädmärke “Glitzy”, grundare till träningsportalen ShapeMeUp.se och jobbar med en spännande mässa som heter Attitude Stockholm.

Jag gillar filmer & serier, träna, inredning, mode,  mat och vin,  och jag fullkomligt älskar snabba bilar och motorcyklar. Jag är en pojkflicka som gillar höga klackar och är en riktig skönhetsjunkie.

Det var kort om mig. Vi ses om en vecka?

Av: Charlotte Josefsson
http://spotlife.se

Charlotte "glitzy" Josefsson, 29 år. Chefredaktör och bloggare för Spotlife.se.