Det råder stort internationellt intresse för artisten Ola (som även bloggar på Spotlife), en före detta Idol-deltagare som lyckats att etablera sig. Med egna skivbolaget Oliniho Records har han nyligen skrivit på avtal med Ultra Records för USA och 3Beat för Storbritannien. All Over The World som kommer bli Olas första internationella singel släpps den 4 oktober i USA och den 9 oktober i Storbritannien.

Sedan några månader tillbaka har Ola avtal i ett antal länder. Singeln All Over The World har nu börjat spelas på klubbar och radiostationer runt om i världen samtidigt som det skrivs om honom på musiksajter och bloggar. Bland annat har den inflytelserike bloggaren Perez Hilton hyllat såväl singeln som videon till All Over The World.

Ola har nu gjort ett avtal med musikbolaget Ultra Records för USA. Ultra är ett av världens största independentbolag och står bakom succéer som David Guetta, Benny Benassi och Pittbull.

Läs mer här>>

Av: Charlotte Josefsson
http://glitzybloggen.se

Charlotte heter jag och är grundare till varumärket glitzy. Mina kläder säljs på Nelly.com Är Chefredaktör här på Spotlife och för träningsportalen shapemeup.se. Driver även 2 solstudios och glitzybloggen.se och jobbar med en ny spännande livsstilsmässa Attitude Stockholm