Har du en blogg och är över 20 år?? Var med och tävla

De flesta gillar att dricka drinkar, men vissa är bättre än andra på att blanda dem… Så nu är det dags att locka fram bartendern inom dig, för nu vankas det bloggtävling med ekologiska flerfaldigt prisbelönta Pure Green Vodka och det är du och din fantasi som står i centrum! Tävlingen pågår fram till den 16:e nov.

Tävlingen är enkel – vi förklarar steg för steg nedan:
1) Komponera på en egen favoritdrink, antingen en alkoholfri eller med Pure Green Vodka, det är inget krav på att hela drinken skall vara ekologisk, men det ger pluspoäng!
2) Döp drinken, ta en bild på den, skriv ner receptet, länka till den här sidan http://spotlife.se/most-wanted/pure-green och posta i din blogg.
3) Skicka sedan in direktlänken till ditt blogginlägg där du postat din drink, som är ditt tävlingsbidrag (det går att tävla med flera drinkar om man vill).
4) Senast 16 november vill vi att du mailar ditt tävlingsbidrag till bloggdrink@puregreenvodka.se för då kommer en jury att välja ut fem stycken finalister som går vidare till final!
5) Finalen hålls fredag den 26 november vid Sverigelanseringsfesten för Pure Green Vodka på PURE, där fem stycken bloggare kommer att få blanda sina tävlingsbidrag live inför publik! Vinnaren utses av en expertpanel och publikens jubel.
6) Samtliga finalisters bidrag kommer att förevigas i en virtuell drinkbok på www.puregreenvodka.se.

1:a pris förutom evig ära, prestige och skryträtt är;
En Pure Green Vodka-förfest hemma hos dig för hela ditt kompisgäng med en egen proffsbartender, DJ samt givetvis fri bar och tilltugg, valfritt datum.
En Nokia N8, med 12-megapixelsensor och Carl Zeiss-optik kan du ta fantastiska bilder till bloggen, och många andra superfunktioner! Mer info på: www.Nokia.se
En trerättersmiddag för två personer med tillhörande vinpaket på Vassa Eggen i Stockholm, valfritt datum.
En fin presentkorg från Lumene med miljömedveten make up.
Ett par ekologiska jeans från dbrand. Ett Dreams Unlimited kit med EdP, Body Lotion och Body Wash från The BodyShop.

2-5:e pris En fin presentkorg från Lumene med miljömedveten make up. Ett par ekologiska jeans från dbrand. Ett Dreams Unlimited kit med EdP, Body Lotion och Body Wash från The BodyShop.

För att delta i tävlingen måste du vara 20 år fyllda samt ha en blogg där du kan posta ditt tävlingsbidrag. Stort lycka till önskar Pure Green Vodka! Mer info om Pure Green Vodka – www.puregreenvodka.se

Av: Charlotte Josefsson
http://glitzybloggen.se

Charlotte heter jag och är grundare till varumärket glitzy. Mina kläder säljs på Nelly.com Är Chefredaktör här på Spotlife och för träningsportalen shapemeup.se. Driver även 2 solstudios och glitzybloggen.se och jobbar med en ny spännande livsstilsmässa Attitude Stockholm