Mitt namn är Amanda och jag driver en modeblogg under namnet Amandastyle. Varje måndag kommer ni hitta mig här på Spotlife där jag kommer att posta Amandas Style, med tips, modenyheter och annat kul. Tänkte rivstarta med att presentera mina tre favorittrender den här hösten.

Min favorittrend den här hösten är absolut det kamelfärgade. En lite skarpare färg än vårens nude och jag gillar det. Främst gillar jag de kamelfärgade rockarna men även en varm tröja i mjukt material är något jag införskaffa till min höstgarderob.

Till skillnad från de flesta andra vintrarna kommer den här bli ovanligt färgstark. Favoriten är röd och den kommer synas på allt från kavajer till skinnbyxor, skor och trenchcoats. Vågar man inte köra på en helröd look är mixen rött med nude perfekt!

Höstens hetaste ytterplagg är solklart pälsen. Som krage eller hel jacka och i vilken slags päls som helst. Högst upp på min inköpslista är en fårskinnskrage att kunna sätta på diverse olika jackor och plagg. Ett par säkerhetsnålar och du har ett helt nytt plagg! Förutom på ytterplagg har pälsen även börjat ta sig in på innomhusplagg och kommer i vinter synas på både kjolar och klänningar.

Bildkällor: Style.com, Harper’s Bazaar US

Av: Amandas Style
http://amandastyle.blogg.se

En tjej född 94 som bloggar om allt som intresserar mig. Älskar att inspireras och en perfekt eftermiddag är med en vän och ett par lattes. Läser ELLE och lyssnar på allt. Drömmer stort och vill en dag bo utomlands. Om du undrar över något så kan du kontakta mig på: amandastyle.blogg@live.se