8:e september 2011

Sofia Hedström

Du är Spotlifes

MOST WANTED

Panelens motivering:

Bloggosfärens hetaste är idag Sofia Hedström.

Varför? Med ett hjärta bultande för stil skriver hon en inspirerande och nytänkande modeblogg. Sofia vet precis vad som är på g ute i den stora modevärlden, och är inte sen med att dela det med sina läsare.

Vem är Sofia Hedström? Hur skulle du beskriva dig själv?
- En påhittig och äventyrlig idealist. Jag jobbar som korrespondent åt norsk TV, NRK, är modejournalist på Svenska Dagbladet samt författare till Modemanifestet – De stilsmartas handbok.

Ge oss ditt bästa stiltips!
- När jag genomgick den årslånga shoppingdetoxen när jag skrev Modemanifestet – De stilsmartas handbok som kom ut i Sverige i april och nu kommer ut i Norge i September lärde jag mig att ta vara på min egen garderob. Jag tvingades bli kreativ och förändra och förnya plagg. Mitt bästa stiltips är att göra en garderobsinventering och på så sätt återupptäcka det du redan har.

Vilket märke tycker du har bäst höstkollektion i år?
- Jag älskade Rodartes visning som var fantastiskt vacker och effektfull. När jag intervjuade systrarna Mulleavy efteråt berättade de att de inspirerats av filmen Days of Heaven.

Metallic eller vinrött i höst?
- Både och. Jag har en lång svepande vinröd vintageklänning som jag kommer att bära tillsammans med ett glittrande skor från Miu Miu

Har du något spännande projekt på gång?
- Det händer massa spännande saker kring Modemanifestet – De stilsmartas handbok. I senaste numret av italienska Vogue fick Modemanifestet ett helt uppslag och i September åker vi till Norge på PR-turné.

Sofia’s blogg hittar du här!

Av: weblighted.com
http://weblighted.com

Web-TV channel and Blog Network