En 35-årig tjej bosatt i Helsingborg, som förutom bloggen har sitt eget företag Simplicity, där hon arbetar som inredare, Feng Shui konsult och Färg-och stilrådgivare. Hon är en av Sveriges främsta inredningsbloggare och är övertygad om att vi påverkas av färg och form och att samspelet mellan inredningen och människan ger ett ökat välbefinnande.

Hon föreläser, undervisar och håller kurser för privatpersoner men är också flitigt anlitad av företag som behöver göra om sina arbetsplatser till en trivsammare miljö med hänsyn till deras kärnvärden, logotyp och affärsidé.

Bloggen är ett sätt att få vara kreativ och inspirera andra med kunskap när det gäller inredning och nyheter på marknaden.  Hennes mål är att alltid ge handfasta tips på bloggen, som besökaren kan använda sig av när den inreder hemma. Jannice jobbar för att de hem hon inreder ska vara hållbara, funktionella, men också i god balans med dem som bor där. På så sätt skapas en inredning som ger välbefinnande. Oavsett stil, kan alla få ett balanserat, hållbart och harmoniskt hem.

Jannice är marknadschefen som lyckades ta sig ur ekorrehjulet, gjorde dröm till verklighet, startade eget företag och bytte livsstil. Något som hon idag absolut inte ångrar!

Besök bloggen här!!

Av: Spotlife
http://spotlife.se

Bloggning som gör intressanta människor kändare och kända människor intressantare