YouTube Preview Image

Äntligen har Dessie’s låt kommit ut! Vi har fått vänta ungefär 1 år på låten, och var väntan värd? Ingen aning, själv tycker jag att den här låten är bäst än så länge av alla storbloggare!

Vad tycker ni, om Dessie’s nya låt? Hiss eller diss?

Igår så blev Dessie smygfottad på Tuben, Dessie har skrivit om bilderna och hon tycker inte att det är okej. Tjejen som tog kort heter Stina, och driver en blogg på Devote som heter Stinadavidsson.devote.se/

För några dagar sedan så skrev Dessie att hon skulle skaffa sig en hund, fast en läsare protosterade direkt och skrev att hon kommer att anmäla henne om hon köper en. (Läs mer om det här). Iallafall igår så överaskade hon sina läsare, och visade upp sin nya hund som heter Coco. Nu är det bara vänta och se om hon får någon anmälning eller inte.

Dessie har skrivit tidigare i sin blogg att hon kommer att skaffa sig en liten hund, nu har en läsare skrivit till Dessie. Att hon kommer att anmäla henne för djurplågeri, eftersom hon påstår att hon inte kommer att gå ut med hunden. Men Dessie har nu gett henne svar på tal!


Jag har tidigare skrivit om att Dessie, ha plåtats för Nöjes Guiden. Och nu har omslaget kommit ut! Om man kollar noga på omslaget så ser man rubriken för omslaget “Dessie 16 år – Jag vill skriva boken om mitt liv”. Dessie vill alltså skriva en bok om sitt liv, det verkar som att hon följer Blondinbella’s fotsteg eller vad säger ni? Först följer hon Kissie’s fotsteg inom musik branschen och nu har hoppat på Blondinbella’s fotsteg.

Tror ni att Dessie’s bok skulle bli större än Blondinbella’s bok om hon släppte en?

Dessie har plåtats för Nöjesguiden, och nu har det kommit ut en liten “Behind the scene” video från plåtningen.