Veckans blogg denna vecka är två systrar som bloggar här på spotlife som driver en väldigt intressant blogg.

Hur länge har ni bloggat tillsammans?
Vi har bloggat tillsammans sedan sommaren 2009, alltså i mer än 2 år.

Funkar det verkligen att vara två på en blogg?
Ja, det fungerar jättebra! Kan ibland till och med vara en fördel när man är två stycken som delar på ansvaret och inspirationen till att blogga, det blir lite enklare helt enkelt.

Vad bloggar ni om?
Vi bloggar mestadels om skönhet och mode, men händer även att vi bloggar om saker ur vårt liv också. Lite gott och blandat helt enkelt!

Vad vill ni få ut med i eran blogg?
Förr använde vi bloggen som ett verktyg till att nå ut till många människor snabbt och enkelt så vi kunde sprida de budskap vi ville få ut. I dagsläget använder vi den mest som en rolig hobby, det är kul att få respons och reaktioner från våra läsare!

Hur kom ni på iden att börja blogga tillsammans?
Det slog oss av en slump att det vore roligt att blogga tillsammans och nischa bloggen som en “systerblogg”, det var originellt och annorlunda!

Om man väljer att läsa eran blogg, vad kommer man få läsa om och ta del av?
Man kommer få ta del av det mesta ifrån vad vi gör under dagarna till vilken vår favoritmascara är. Något som är viktigt för oss är även att vår humor lyser igenom de inlägg där det passar. Glimten i ögat är något vi ofta använder oss av när vi skriver våra inlägg!
För att läsa deras blogg klicka här>>
Av: Nettan Grääs
http://ngraas.spotlife.se/

Nettan Grääs heter jag och är 20 år gammal, och bor utanför Stockholm. Mitt största intresse är kläder och mode, så i denna blogg kommer ni få läsa väldigt mycket om kläder och mode och så klart min livsstil och mina galna partyutgångar. Ni når mig på ngraas@hotmail.com